pondělí 26. listopadu 2012

SENZABOX LISTOPADOVÝ 2012


    Můj první Senzabox (324Kč). Těšila jsem se jak malá, protože na tyto Beauty Boxy jsem koukala už před rokem dvěma, ale dovážely je jenom po USA nebo po věších evropských státech. I Česká republika se konečně dočkala, a hlavně já!



   Konečně 23. 11. rozeslali balíky a všechny (všichni) jsme je měly v pondělí očekávat. Někteří šťastlivci dostaly svoje boxy už v sobotu. U mě to zase bylo trochu jiný, protože ty „milé“ paní u přepážky mě poslaly dva krát domů, že mám přijít později a až po třetí návštěvě jsem svůj balíček nakonec dostala a já šťastná pospíchala domů.

   Balík mě nadchl! Designově krabička byla tentokrát černobílá, jednoduchá a elegantní převázané černou stuhou. Kdybyste mě znali, tak byste věděli, že mám jistou úchylku na krabice, boxíky, taštičky, doma mám spoustu různých tvarů a barev a kupovala bych dál, kdyby můj pokoj už nevypadal jako klaunský stan J
   Když jsem vyklopila víko, tak jako první co jsem si mohla prohlídnout, byl letáček se seznamem produktů v balíčku. To nebyla zrovna to, co by mě v první řadě zajímalo, proto jsem ho prozatím odložila a začala odlepovat samolepku.


LIP, FACE, HAND AND BODY BALM – Figs & ROUGE

·         100% organický
·         Na rty, obličej, ruce a tělo
·         Peprmint & tea tree

Na co se zaměřuje:
Pomáhá hydratovat suchou pokožku.



   Celý vnější obal je ve vintage stylu a celkově podtrhuje skutečnost přírodního výrobku. Po otevření víčka mi do nosu vrazila silná vůně peprmintu. Pokud znáte tygří mast, tak si i dovoluji to k němu i přirovnat, i když se slabším „zápachem“.  Trochu mě to zezačátku odradilo, protože tygří mast jsem většinou používala třeba na namazání pod nos, když jsem měla rýmu, aby mi to provětralo dýchací cesty. Po nanesení na rty jsem názor hned změnila. Balzám mi rty okamžitě změkčil a hydratoval. Sama bych si tenhle balzám nekoupila, proto je Senzabox z tohodle hlediska tak výhodný.

Hodnocení: ☺☺☺☺☻
Hodnota produktu: 8ml – 135Kč

ODLIČOVAČ OČNÍHO MAKE-UPU – Green Line
·         Dvoufázový odličovač
·         S vitamínem E, výtažky mandle a ginka
·         Pro všechny typy pleti

Na co se zaměřuje:
Odlíčit, se zklidňujícím efektem, vyživuje pokožku okolo očí.



   Zrovna když jsem si ho potřebovala koupit! Říkala jsem si ale, že ještě počkám na SB, co mi všechno nadělí, abych nekupovala něco zbytečně. Je takový průměrný odličovač, jediný co mi na něm vadí je, že když s ním zatřepu, aby se obě látky promíchaly, tak ještě než stačím otevřít lahvičku a navlhčit jím tamponek, tak se konzistence vrátí zpátky do původního stavu. Takže buď mám jenom tu průhlednou vodičku, nebo zelenou.

Hodnocení: ☺☺☺☻☻
Hodnota produktu: 125ml – 85Kč (našla jsem na internetu i za 75,-)


GENTLE AND DEEP CLEANSING, TREATMENT SHAMPOO – label.m
·         Vytvořená týmem Tony & Guy
·         Pro všechny typy vlasů
·         Obsahuje pšenično-sójové proteiny, rybíz a vanilku
·         Neobsahuje chlorid sodný

Na co se zaměřuje:
Každodenní použití pro dokonalé umytí vlasů.
Udržovat vyváženou hladinu vlhkosti a lesku.



   Šampón jsem vždycky používala s vědomím, že mi smyje všechny nečistoty z vlasů a připraví vlasy na kondicionér. Vlastně jsem ho používala jenom kvůli tomu, ale šampón se hodí vždycky. Když jsem si ho vyzkoušela poprvé, vůbec mi nepěnil, proto jsem si vlasy umyla šamponem po druhé. Oproti mému Pantene na barvené vlasy, který používám pár měsíců a je prozatím můj oblíbený šampon a kondicionér, label.m  vůbec nepěnil. I tak moje vlasy po smytí byly nezvykle tvrdší a i těžší. Po koupeli jsem použila i nový Biosilk, takže si nejsem tak jistá proč moje vlasy tak zjemněly.

Hodnocení: ☺☺☺☻☻
Hodnota produktu: 300ml – 287Kč;; vzorek v bal. 60ml – 57,40Kč


VLASOVÉ HEDVÁBÍ SILK INFUSION – CHI
·         Hedvábí
·         Neobsahuje alkohol
·         Dokonalý při použití fenu nebo žehličky
·         Obsahuje pšenično-sójové proteiny
Na co se zaměřuje:
Posiluje vlasy, dodává jim neuvěřitelnou měkkost a lesk.
Usnadňuje česání vlasů.
Chrání vlasy před vysokými teplotami a okolními nečistotami.



   Před pár dny jsem o podobném výrobku psala recenzi (Biosilk Silk Touch). Byl pro mě více jak uspokojující. Po zklamání z Mythic Oil, který tolik sliboval, jsem vyzkoušela Biosilk a hned jsem si chtěla koupit plnou velikost i přes tu cenu. Takže jeho verze CHI jakoby spadla z nebes přímo na můj klín. Hned ten den, kdy jsem si ho vyzvedla, jsem si ho vyzkoušela. Po koupeli jsem nechala vlasy přirozeně trochu uschnout. Pak jsem zatřepala s lahvičkou a vylila trochu na prsty, promnula je a vmasírovala do navlhlých vlasů, hlavně na konečky. Potom jsem je vyfénovala studeným vzduchem. Vlasy jsem pak měla nadýchané a jemné, lesklé. Nadšená, stejně jako z Biosilk. Biosilk se stal rozhodně mou oblíbenou vlasovou péčí. Díky němuž mám teď tak krásné vlasy.

Podrobnější rozbor je v recenzi o BIOSILK.

Hodnocení: ☺☺☺☺☺
Hodnota produktu: 177ml – 390Kč;; v bal.15ml – 47Kč


MOŘSKÁ SŮL DO KOUPELE K UVOLNĚNÍ A RELAXACI – tetesept Relaxation
·         Relaxační sůl
·         Kombinace citronové trávy a levandule

Na co se zaměřují:
Dosažení pocitu uvolnění a relaxace.



  Nejdřív mi přišla moc vhod, protože Sooyeon mi ji doporučila jako zjemňující péči na pokožku, tak jsem byla ráda, že jsem jí v balíku objevila. Do vody jsem si nasypala jenom polovinu pytlíku, to stačí, protože pro mě ta vůně byla hodně silná, po chvíli i hodně těžká a točila se mi z ní hlava. Příště si dám ještě méně jenom pro provonění mojí kůže.  Pokožku mi to zjemnilo trochu. Nemyslím, že to patřilo mezi nejkvalitnější soli.

Hodnocení: ☺☺☺☻☻
Hodnota produktu: 80g -27Kč


PŘÍRODNÍ KOREKTOR TREND SENSITIV – lavera
·         100%certifikovaná přírodní kvalita
·         Má vlastní aplikátor
·         Výtažek z lékořice
·         Zklidňuje pokožku
·         Pro každý typ pleti
·         Schváleno dermatology a očními specialisty

Na co se zaměřuje:
Maskuje začínající vrásky, stopy únavy a další drobné nedokonalosti pleti. Zároveň pleť zklidňuje.



  Korektor jsem ještě nepotřebovala, ale patří mezi ty produkty, který neurazí ba je užitečný. Já osobně korektory používám hodně, takže až mi dojde ten můj tak ho vyměním za tento. Krytí je středný až silný, ale stále vypadá přirozeně, Nemám co vytknout. Také se mi líbí ten již zabudovaný aplikátor. Je lehké ho ovládat a není na něm zbytečně moc napatláno.

Hodnocení: ☺☺☺☺☻
Hodnota produktu: 6,5ml – 249Kč


V balení byly ještě nějaké letáky, katalog a 10% sleva na všechny služby Tony & Guy.
Nezapomenu podotknout, že celý balík měl hodnotu 604,40Kč.



Rozhodně jsem se stala jejich stálou zákaznicí. Už předtím se mi líbila zářijová a říjnová edice, jenom jsem se o jejich existenci dozvěděla moc pozdě a nemohla si je již objednat. Jsem ráda, že jsem stihla tenhle a stihnu i ten prosincový!

Moje hodnocení pro Senzabox: ☺☺☺☺☺

Žádné komentáře:

Okomentovat